Reviews

Prachtig verjaardagscadeau

Lisanne heeft mijn twee katten vereeuwigd in een schilderij als verjaardagscadeau voor mijn vriendin. Van het begin tot eind van het proces heeft ze helpen meedenken over het hoe en wat. Het is echt een prachtig schilderij geworden! Nu hangt het in onze woonkamer en zijn we er nog elke dag super blij mee! Heel erg bedankt!

Olieverf schilderij van een zwarte en rode kat tegen turqoise achtergrond.
Joris
Baasje van Ares en Nox

Echt onze hond!

Maya is van grote waarde voor mij en mijn familie. Dat zij zo mooi geschilderd is op canvas is fantastisch. Je kan echt zien dat het onze hond is. Mijn wens voor een gedetailleerde achtergrond was ook geen probleem voor Lisanne en maakt het plaatje helemaal af. Bedankt voor het prachtige schilderij!

Schilderij van een golden retriever in grassig landschap.
Anna
Baasje van Maya

Ontzettend blij mee!

Na het overlijden van onze hond leek een portret me een mooi cadeau voor mijn moeder. Lisanne heeft een schilderij gemaakt dat perfect aansloot bij wat ik wilde: ze luisterde goed en stond open voor mijn wensen. Zelfs een aanpassing nadat het al geverfd was, was geen enkel probleem. Mijn moeder was er ontzettend blij mee, het heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen.

Schilderij van een zwarte hond met paarsige achtergrond
Frank
Baasje van Kiran

Zeker aan te raden!

Ik heb redelijk lang gezocht naar de ideale persoon om mijn dierenportret te laten schilderen. Ik kwam op Lisanne haar website terecht en ik was meteen verkocht. Haar werken zijn zo wezenlijk mooi. Lisanne is heel erg vriendelijk en staat open voor hoe jij het werkje zelf ook vorm wilt geven. Af en toe stuurt ze een update met een foto erbij. Ze helpt jou ook als je twijfelt tussen bepaalde foto’s. Mijn werkje kwam veilig ingepakt toe bij mij thuis. Ik ben ontzettend tevreden over mijn keuze, Lisanne heeft een groot talent! Ik raad Lisanne zeker aan. Ze is vriendelijk, correct, precies en betrouwbaar. Bedank, Lisanne om jouw talent met de wereld te delen 😊

Schilderij van een kat liggend op een blauw kleedje
Gilles en Lore
Baasjes van Pepe

Mooie herinnering

Wat een prachtig mooi portret van onze lieve Berner Senna, ze is 12 1/2 jaar geworden. Helaas hebben we haar moeten laten inslapen afgelopen mei. Dit is een mooie herinnering….dank je wel Lisanne

Berner Senner hond met olieverf geschilderd op blauwe achtergrond
Baasje van Senna